Kitarahuollot nopeasti ja huolellisesti

Hinnasto

Soittimen tarkastus huollon tarpeen arvioimiseksi  0,- 
 
Perushuolto alk. 50,-
Soittimen perusteellinen tarkastus, kielten uusinta, hienovireen säätö, kaularaudan säätö, vibratallan säätö, kielten ja mikrofonien korkeuden säätö, satulan ja tallan tarkastus, otelaudan puhdistus ja öljykäsittely, sähköosien tarkastus ja kytkimien voitelu, nauhojen kiillotus, nauhojen päiden tarkastus, soittimen puhdistus, koesoitto  
 
Nauhojen hionta alk. 120,-
Kaulan ja otelaudan tarkastus, nauhojen tasoitushionta ja uudelleen pyöristys sekä kiillotus, otelaudan puhdistus ja öljykäsittely, satulan kieliurien viilaus oikeaan korkeuteen, kielten uusinta, soittimen säätö ja puhdistus, koesoitto, sisältää perushuollon toimenpiteet.
 
Nauhojen uusinta alk. 260,-
Kaulan ja otelaudan tarkastus, nauhojen irrotus, nauhojen asennus puristamalla ja niiden tasoitushionta sekä uudelleen pyöristys ja kiillotus, sisältää perushuollon toimenpiteet, (hinta sisältää perinteisen nauhamateriaalin).
 
Nauhojen uusinta reunalistoitettu tai lakattu otelauta alk. 290,-
Sisältää samat toimenpiteet kuten edellä
 
Otelaudan oikaisuhionta alk. 50,-
Tehdään tarvittaessa nauhojen vaihdon yhteydessä
 
Yläsatulan valmistus  alk. 60,- 
Ahiot: vintage luu, valkaistu luu, tusq xl, (aihio ei sis. työhintaan)
 
Tallaluun valmistus (aihiot kuten edellä)  alk. 45,-
 
Tuntityöt  50,-/h  

Hinnat sisältävät ALV:n 24 %. Tarvittavat osat veloitetaan erikseen ellei muuta ole mainittu. Hinnat ovat suuntaa antavia johtuen soittimien erilaisesta rakenteesta ja niiden kunnosta. Nähtyäni soittimen voin antaa tarkemman kustannusarvion ennen työn aloittamista. Jos huollon aikana ilmenee jotain yllättävää joka nostaisi kustannusarviota, otan yhteyttä ennen työn jatkamista. Tekemilläni töillä on tyytyväisyystakuu.